Wij repareren allerlei soorten jukeboxen. Wurlitzer, Ami, Rock Ola en Seeburg zijn wel de meest voorkomende merken. Heeft u een ander merk jukebox, neem contact met ons op en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Op locatie

!!! Wegens extreme drukte is het momenteel niet mogelijk om reparaties aan huis uit te voeren. U kunt uiteraard de jukebox altijd na overleg bij ons ter repartie aanbieden. Tegen een vooraf te bepalen vergoeding is het mogelijk om de jukebox op te laten halen. Onze exuses voor het ongemak. !!!

Jukebox repareren aan huis of  op locatie is in principe mogelijk na overleg. U zult begrijpen dat lang niet alle jukeboxreparaties bij u thuis kunnen worden uitgevoerd. Er zal eerst telefonisch overleg plaatsvinden over de huidige staat en het functioneren van de jukebox en zullen wij bekijken of reparatie aan huis zinvol is. Voor reparatie op locatie zullen reiskosten in rekening worden gebracht. Alles wordt uiteraard vooraf met de klant besproken. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Vinyl singels gezocht

Wij zijn op zoek naar partijen vinyl 45 toeren singels.
Lees meer .....

Openingstijden Maandag t/m vrijdag
Van 09:00 uur tot 17:00 uur


Linnaeuslaan 26
4731AR Oudenbosch
Tel: 0614655872 
Email: transzener@outlook.com

route
compilation jukebox brands 350